K-24
 CUSTOM
MADE

09/2012, CRUISERS YACHTS 2014 DEALERS MEETING

09/2012, AZURE BOATS ΚΑΙ ROUSSOS YACHTING

08/2012, CRUISERS YACHTS 2013 DEALERS MEETING

05/2012,ΤΟ ΠΡΩΤΟ AZURE BOAT ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.

02/2012, Η KCS INT. ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ AZURE SPORT BOATS.

08/2008, CRUISERS YACHTS 2009 DEALERS MEETING & SALES AWARDS

01/2008, CRUISERS YACHTS 520 COUPE & 420 SPORTS COUPE

12/2007, VIRTUAL ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ CRUISERS YACHTS 360 EXPRESS

12/2007, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ CRUISERS YACHTS 300CXI (WWW.YMO.GR)

09/2007, EXCLUSIVE YACHTING 2007

06/2007, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ CRUISERS YACHTS

11/2004, ΧΟΡΗΓΙΑ ROUSSOS YACHTING ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

10/2004, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ CLASSIC BOAT 15M

08/2004, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΝΕΑ ΤΗΣ CRUISERS YACHTS


CRUISERS YACHTS 2014 DEALERS MEETING

Το ετήσιο Dealers Meeting για τη σεζόν του 2014, διοργανώθηκε και φέτος απο 14 έως 17 Ιουλίου στο Stone Harbor resort / Sturgeon Bay WI.

Όπως κάθε χρονία λάβαμε μέρος και είχαμε την ευκαιρία να δούμε dealers απο όλο τον κόσμο και να ενημερωθούμε σχετικά με τα νέα μοντέλα της Cruisers Yachts και Cruisers Yachts Sport Series.

Γιορτάζοντάς παράλληλα 60 χρόνια υπεροχής, παρουσιάστηκαν τα νέα μοντέλα Black Diamond Limited Edition.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα μοντέλα της Sport Series με την παρουίαση του 328 Bow Rider Limited Edition.


AZURE BOATS ΚΑΙ ROUSSOS YACHTING

Στα τέλη Αυγούστου επισημοποιήθηκε η αντιπροσώπευση της AZURE BOATS απο τη ROUSSOS YACHTING για την Ελλάδα.

Η AZURE BOATS εξαγοράστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο απο τη CRUISERS YACHTS και το πρώτο AZ 258 Bow Rider βγήκε απο την παραγωγή τον Μάιο του 2012, πάντα με την υπογραφή ποιότητας και αξιπιστίας της CRUISERS YACHTS.

Η γκάμα της AZURE BOATS περιλαμβάνει σκάφη Bow riders, Sport cuddys, Sport Decks και ενα καμπινάτο 27 ποδιών και ευελπιστούμε οτι θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην entry-level Ελληνική αγορά.


CRUISERS YACHTS 2013 DEALERS MEETING

Το ετήσιο dealers meeting της CRUISERS YACHTS – AZURE BOATS διοργανώθηκε και φέτος απο 30 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου στο Sturgeon Bay του Wisconsin.

Εκεί είχαμε την ευκαιρία ακόμα μια χρονία να συναντηθούμε με τους ανθρώπους του εργοστασίου αλλα και με Dealers απο ολόκληρο τον κόσμο.

Φέτος έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην εξαγορά της Azure Boats και στην παραγωγή των sport σκαφών στο εργοστάσιο στο Oconto, πάντα με προσοχή στη λεπτομέρεια και τη ποιότητα κατασκευής.

Επίσης παρουσιάσηκε το Cruisers Yachts Cantius 45, ένα εξαιρετικής αισθητικής και σχεδίασης σκάφος. Είμαστε σίγουροι οτι σκοπεύει να γίνει ένα απο τα best-seller της σειράς.

Ανακοινώθηκαν τα μελοντικά μοντέλα και δώθηκαν τα καθιερώμενα βραβεία πωλήσεων στους καλύτερους dealers για το 2012.

Ιδίαιτερα σημαντική υπήρξε για την Roussos Yachting  η συνάντηση με την Spencer Ship Monaco που είναι πλέον υπέυθυνη για το εμπορικό κομμάτι και τις πωλήσεις στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Η  Spencer Ship Monaco  είναι μια εταιρεία με τεράστια εμπειρία στις διεθνείς πωλήσεις και θα αναλάβει το ενδιάμεσο κομμάτι εξυπηρέτησης μεταξύ του εργοστασίου της CRUISERS YACHTS – AZURE BOATS και των dealers.

Η Spencer Ship Monaco  θα αναλάβει τα καθήκοντα του Terry Stenton, μέχρι πρότεινος Regional Manager της CRUISERS YACHTS, που έπειτα απο 25 χρόνια υπηρεσίας αποφάσισε να αποσυρθεί και να ξεκουραστεί. Τον γνωρίζουμε σαν φίλο και σαν συνεργάτη και του ευχόμαστε τα καλύτερα στα μελλοντικά του σχέδια.


ΤΟ ΠΡΩΤΟ AZURE BOAT ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.

Η KCS International μητρική εταιρεία της Cruisers Yachts και της Rampage Yachts ανακοίνωσε την παραγωγή του πρώτου Azure Boat. Το AZ258 Bow rider είναι εξοπλισμένο με εσωλέμβιο Mercruiser 350 Mag, Bravo-3 και είναι το πρώτο σκάφος κατευασμένο 100% στο Winsconsin.

‘Απο τη στιγμή που ανακοινώσαμε την εξαγορά της Azure στο Μαιάμι, υπήρχε μεγάλη αγωνία για αυτή τη μέρα, τόσο γα ολόκληρη βιομηχανία σκαφών όσο και για μας στην KCS’ είπε ο πρόεδρος της KCS International, Mark Pendersen.

H εταιρεία σκοπεύει να έχει 9 μοντέλα έτοιμα απο τη σειρά της Azure για το dealer meeting που θα γίνει τέλη Ιουλίου στο Greenbay.


Η KCS INT. ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ AZURE SPORT BOATS

Σε μία κίνηση που ενισχύει τη θέση της Cruisers Yachts στο διεθνές στερέωμα,

Η KCS International μητρική εταιρεία της Cruisers Yachts και της Rampage Yachts εξαγόρασε την Azure sport boats.
Η ανακοίνωση έγινε κατα τη διάρκεια της έκθεσης του Μαιάμι τον Φεβρουάριο του 2012.


Η απόκτηση της Azure Sport boats συμπληρώνει τη γκάμα της Cruisers Yachts  που πλέον ξεκινά απο τα 18 πόδια και φτάνει τα 56με την υπογραφή ποιότητας της Cruisers Yachts.


CRUISERS YACHTS 2009 DEALERS MEETING & SALES AWARDS 8/2008

Στο ετήσιο Dealers meeting της Cruisers Yachts που διοργανώθηκε στο Wisconsin είχαν την ευκαιρία οι αντιπρόσωποι της από όλο τον κόσμο να δουν τις νέες προτάσεις και τα σχέδια της εταιρείας για την σειρά του 2009. Παράλληλα βράβευσε τους καλύτερους dealer σε παγκόσμιο επίπεδο για το ύψος των πωλήσεων και την εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Για την καινούρια χρονιά ανακοινώθηκε η παραγωγή του 460 Sports Coupe μετά την πολύ επιτυχημένη πορεία των 420 και 520 Sports Coupe , καθώς και η προσθήκη hard Top στο 330 Express . Για την ώρα ανακοινώθηκε επίσης η αλλαγή της διαμόρφωσης του εσωτερικού του 390 Sports Coupe , δίνοντας την δυνατότητα για 2 διπλές ανεξάρτητες καμπίνες.

Για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ROUSSOS YACHTING βραβεύτηκε από τη διοίκηση της εταιρείας ως ένας από τους καλύτερους Dealer της Cruisers Yachts παγκοσμίως, επικροτώντας έτσι την συνεχιζόμενη και συνεχώς αναβαθμιζόμενη προσπάθεια των ανθρώπων της ROUSSOS YACHTING.


Cruisers Yachts 520 Coupe & 420 Sports Coupe 1/2008

Στην αυγή του 2008 η Cruisers Yachts παρουσιάζει δύο άκρως νέα μοντέλα, τόσο σε σχεδίαση όσο και σε φιλοσοφία. Πρόκειται για τα Cruisers Yachts 520 Sports Coupe & 420 Sports Coupe . Πρώτη επίσημη παρουσίαση θα γίνει στο ναυτικό σαλόνι της Νέας Υόρκης τον Ιανουάριο του 2008.

Ο διευθυντής παραγωγής σχολιάζοντας αυτά τα 2 νέα μοντέλα είπε ¨Η ομάδα των μηχανικών και των σχεδιαστών μας έχει υπερβεί τα όρια στα 2 καινούρια μοντέλα μας. Οι καινοτομίες και οι λύσεις σε αυτά τα σκάφη είναι μέρος της φιλοσοφίας μας για την επέκταση της παραγωγής μας το 2008. Προκαλέσαμε την ομάδα σχεδίασης μας ώστε τα σκάφη αυτά να αποτελούν μια κατηγορία μόνα τους και να τραβάνε τα βλέμματα όπου και να βρεθούν. Τα κατάφεραν.¨


VIRTUAL ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ CRUISERS YACHTS 360 EXPRESS 12/2007

Εικονική παρουσίαση του CRUISERS YACHTS 360 EXPRESS από το ναυτικό σαλόνι του Παρισιού. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

http://www.studio-loecsen.com/360-boats/cruiser/cruiser-loecsen-paris-2007.html

Μόλις φορτώσει η εικόνα πατήστε στο βέλος και βρίσκεστε απευθείας στο εσωτερικό. Με πατημένο το αριστερό κλικ μπορείτε να περιηγηθείτε σε όλους τους χώρους. Απολαύστε το.


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ CRUISERS YACHTS 300CXI (WWW.YMO.GR) 12/2007

Το νέο CRUISERS YACHTS 300CXI σε μια παρουσίαση απο το YMO.GR

http://youtube.com/watch?v=uMaqbMJ_Rpo


EXCLUSIVE YACHTING 2007

Η ROUSSOS YACHTING θα συμμετάσχει στην Exclusive Yachting 2007 που θα λάβει θέση στην Ολυμπιακή Μαρίνα του Αγίου Κοσμά από 20-24 Σεπτεμβρίου. Στο περίπτερο 93 Α της ROUSSOS YACHTING θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το ολοκαίνουργιο Cruisers Yachts 300 CXI , το 340 Express καθώς και το 520 Express και 560 Express . Σας περιμένουμε εκεί.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ CRUISERS YACHTS

 Για έκτη φορά, η Cruisers Yachts αναγνωρίστηκε από την National Marine Manufacturers Association για την συνεχιζόμενη στην ικανοποίηση πελατών. Έτσι στα μέσα Ιουλίου έλαβε το βραβείο 2007 CSI ( Customer Satisfaction Index ) για τρείς κατηγορίες. Για έκτη συνεχόμενη στη κατηγορία Inboard Express Cruisers . Επίσης έλαβε βραβείο για τις κατηγορίες Inboard Motor yachts and trawlers και Sterndrive Cuddy Express .  

Η διάκριση αυτή αποτελεί απτή απόδειξη ότι η Cruisers Yachts και οι συνεργάτες της μπορούν και προσφέρουν σκάφη μοναδικά από κάθε άποψη. Τόσο από τα μηχανολογικά κομμάτια και τα υλικά κατασκευής μέχρι την τελική χρήση του σκάφους. Για να βραβευθεί μία εταιρεία πρέπει να έχει φτάσει και να διατηρεί ένα ποσοστό της τάξης του 90% ή μεγαλύτερο στην ικανοποίηση πελατών τον τελευταίο χρόνο. Οι πληροφορίες βασίζονται στους πελάτες που έχουν αγοράσει ένα καινούριο σκάφος απο τον Απρίλιο του 2006 έως τον Μάρτιο του 2007.

Η ίδια η Cruisers Yachts έχει καθιερώσει ένα εσωτερικό πρόγραμμα με βραβεία που στηρίζεται στην ποιότητα του After - Sales και των υπηρεσιών των Dealers , εξασφαλίζοντας έτσι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της. 


ΧΟΡΗΓΙΑ ROUSSOS YACHTING ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Η ROUSSOS YACHTING καινοτομεί και συμβάλλει στη προσπάθεια της αγωνιστικής ομάδας CASTOR TEAM . Με όπλο τους ένα PEUGEOT RALLYE 16V GROUP A, οδηγό τον CASTOR κ συνοδηγό τον Φραγκίσκο Νικολάκη. Αγωνίστηκαν στην Ανάβαση Ριτσώνας τον Νοέμβριο του 2002 αλλά και στο Ράλλυ Παλάδιο στις 30/11/02. Οι δυο αυτοί αγώνες ήταν μια καλή αναγνώριση και δοκιμή εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς 2004. Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και δικαιώση στις προσπάθειες τους για τη νέα χρονιά.


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ CLASSIC BOAT 15M

Παρέχεται η δυνατότητα για κατασκευή Full Custom-made σκάφους σε επιλεγμένα μεγέθη. Όπως μπορείτε να δείτε στα σχέδια πρόκειται για κλασική γραμμή, ημιεκτοπίσματος με πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης τόσο του εξωτερικού αλλά και του χώρου ενδιαίτησης.


ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΝΕΑ ΤΗΣ CRUISERS YACHTS

Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος έγινε το καθιερωμένο Dealers Meeting της Cruisers Yachts στην Florida. Με την ευκαιρία του δόθηκαν και τα βραβεία για τους κορυφαίους Dealers για το έτος 2004 και παρουσιάστηκαν τα νέα μοντέλα της εταιρείας για το 2005. Η Cruisers Yachts αναγνώρισε την Roussos Yachting ως Κορυφαίο Ευρωπαίο Dealer της, γεγονός που αντικατοπτρίζει τις προσπάθειες αλλά και τις προσδοκίες για το νέο έτος, σε σχέση με την Roussos Yachting. Στα μοντέλα της Cruisers Yachts ήρθαν να προστεθούν το πρωτοποριακό και ολοκαίνουργιο 300 Express. Είναι ίσως το μοναδικό σκάφος 30 ποδιών με Hardtop στον Standard εξοπλισμό του, δίνοντας του μια μοναδική εμφάνιση. Σε συνδυασμό με τις ευκολίες μεγαλύτερου σκάφους που προσφέρει γίνεται πραγματικά ακαταμάχητο.

Ντεμπούτο για το 2005 έκαναν και τα 400 και 440 Express. Το 400 Express ακολουθώντας τις νέες γραμμές της σειράς, τόσο στο εσωτερικό που είναι πολύ φωτεινό με μεγάλα κάθετα φινιστρίνια αλλά και στο εξωτερικό με το Hardtop και το ευρύχωρο state-of-the-art cockpit, ξεχωρίζει στην κατηγορία του.

Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία το 440 Express ανανέωσε την εμφάνιση του με μεγαλύτερη έμφαση την σχεδίαση και διατήρησης της ξεχωριστής του άνεσης και προσωπικότητας.

Τελειώνοντας το πολυαναμενόμενο και νέο 500 Express θέτει νέα δεδομένα στην κατηγορία με την διπλή του προσωπικότητα. Αφήνοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις τους δημοσιογράφους του ξένου τύπου, έκανε αισθητή την παρουσία του για το ταξιδεμά του, την σταθερότητα, την εμφάνιση του, την άνεση και την ευρυχωρία του αλλά και την τεχνολογική του υπεροχή.

Κάντε το επόμενο βήμα και μάθετε περισσότερα για τα Cruisers Yachts.

 

View Custom Made